0
093 708 04 40

Viber Telegram WhatsApp

Як вибрати та який купити рюкзак rolltop?

Вибір рюкзаків роллтопів неймовірно великий, тому непросто вибрати якісний виріб у різноманітті, що пропонується "всесвітнім павутинням". Нижче наведені рекомендації, які допоможуть купити ролтоп високої якості.

Вибір якісного роллтопа

Збираючись купити рюкзак rolltop, бажано звернути увагу на такі характеристики виробу:

  • матеріали, з яких пошито;
  • тип та якість фурнітури;
  • розміри та обсяг;
  • наявність відділень та їх кількість;
  • ергономіка (якість лямок та спинки).

 


Головна особливість рюкзаків роллтопів – верхня частина, яка закручується на кшталт ролу. Постійне змотування-розмотування матеріалу верхньої частини виробу – додатковий фактор, що впливає на зношування. Тому якість тканини або екошкіри, з якої виготовлений рюкзак роллтоп – перше, на що потрібно звернути увагу.

Будь-який рюкзак ролтоп бренду WLKR, який ви можете купити на сайті, пошитий із високоякісних матеріалів: щільного водовідштовхувального нейлону oxford, міцної екошкіри або з поєднання цих матеріалів. Приступаючи до пошиття кожного конкретного виробу, ми ретельно вибираємо оптимально підходящі матеріали та фурнітуру.

Перед покупкою ролтопа звертайте увагу на такі важливі характеристики матеріалу, як водонепроникність або водовідштовхування. Погода непередбачувана, завжди є можливість намокнути самому і намочити рюкзак. Щільна тканина особливого плетіння захистить вміст вашого рюкзака від вологи.

Якість застібок також багато в чому визначає термін служби ролтопа. Зазвичай верх виробу закривається на блискавку або затягується шнурком і додатково фіксується застібкою-фастексом – пластиковим затискачем, що дозволяє зафіксувати рол рюкзака за 1 секунду. Якість фастекса багато в чому визначає термін служби рюкзака: у разі поломки застібки ви навряд чи заморочуватиметеся з її заміною і роллтоп вирушить на звалище.

Блискавка або шнурок, за допомогою яких закривається верх ролтопа, важливі не менше, ніж фастекс. Уявіть ситуацію: на вулиці злива або сильний снігопад, а у вас раптово зламалася застібка і навіть у згорнутому вигляді з фіксацією фастексом всередину рюкзака потрапляє волога. Коментарі зайві.

Загальносвітовим стандартом для якісних виробів є фурнітура YKK. У всіх рюкзаках бренду WLKR і роллтопах, і не роллтопах застосовуються високоякісні блискавки та застібки. Перевагу віддаємо YKK або іншим перевіреним часом виробникам.

Розміри та обсяг рюкзаків ролтопів регулюються. Ця "фішка" особливо подобається поціновувачам активного способу життя і давно оцінена мандрівниками: при посадці на літак рюкзак можна згорнути і він підходить під розміри ручної поклажі, потім під час подорожі в нього можна скласти багато корисних речей, наприклад, продукти харчування та взяте в оренду дрібне туристичне спорядження. Або зняти частину одягу, якщо стало жарко, і покласти у рюкзак.

Про кількість відділень у рюкзаку роллтоп варто дізнатися до його покупки. Особливу увагу приділіть наявності внутрішньої потайної кишені, кишені "антивор" на спині та відділення для ноутбука/планшета. Внутрішня кишеня зручна для розміщення дрібних цінних предметів, таких як платіжні картки, документи, ключі. Кишеня "антизлодій" також добре справляється з охороною цінностей від посягань злодіїв. А відділення для ноутбука потрібне всім, хто пересувається разом зі своїм гаджетом. Без цієї кишені ваш електронний "друг" постійно переміщається всередині рюкзака, що може погано позначитися на терміні його служби.

Збираючись купити рюкзаки рол топ звертайте увагу на якість лямок та спинку. Комфортні лямки для транспортування рюкзака широкі, щільні, обов'язково прострочені. Спеціальна вигнута форма лямок у деяких рюкзаків максимально відповідає вигинам людського тіла. Часто для найкращої вентиляції в лямках передбачена повітропроникна сітка. Зазвичай у рюкзаків роллтопів м'який каркас, тому для комфортного перенесення ноутбука, планшета та інших предметів виробники посилюють спинку виробу спеціальними піноматеріалами та іншими ущільнювачами.

 


Який роллтоп рюкзак варто купити?

Рол топ рюкзак варто купити у перевірених виробників. Гарантійний термін і час присутності бренду на ринку, просторах інтернету - важливі критерії, на які варто звернути увагу при покупці виробу, що сподобався. Відгуки покупців – ще один важливий показник якості.
На всі рюкзаки ролтопи бренд WLKR надає гарантію 12 місяців, оскільки ми впевнені у якості наших вироби. Зносостійкість, водонепроникність та міцність перевіряються нами особисто перед запуском кожної моделі рюкзаків у виробництво.