0
093 708 04 40

Viber Telegram WhatsApp

Як обрати та купити спортивну чоловічу сумку з відділенням для взуття

Здоровий спосіб життя не вийде із моди ніколи. Для комфортних занять спортом необхідне якісне спорядження, не лише одяг та взуття, а й якісна спортивна сумка з відділенням для взуття. Вибір таких виробів надзвичайно великий, важливо купити спортивну сумку, яка радує не лише продуманим дизайном, а й прослужить не один рік.

 

Якісна спортивна сумка з відділенням для взуття: яка вона?

Наміряючись купити спортивну чоловічу сумку, переконайтеся, що виріб відповідає таким параметрам:

  • виготовлена ​​із міцних матеріалів;
  • не промокає;
  • передбачені ручки для перенесення в руках та на плечі;
  • відділення для взуття вміщує спортивні кросівки будь-якого розміру;
  • міцний матеріал підкладки;
  • фурнітура YKK чи інших перевірених виробників;
  • багато відділень;
  • вміщується весь необхідний спортивний інвентар.

Краще трохи переплатити та купити спортивну сумку гідної якості, ніж «спокусившись» дешевизною придбати низькоякісний товар: як відомо, «Скупий платить двічі».

 


Ознаки спортивної сумки високої якості

Звертайте увагу на матеріал, з якого пошита сумка: виробник повинен вказати назву на етикетці. Більшість сучасних спортивних чоловічих сумок шиють із нейлону або одного з його різновидів — oxford. У тканини oxford буває різна щільність, що виражається числом. Чим вона більша — тим щільніша і надійніша тканина. Відповідальні виробники вказують значення густини поруч із назвою матеріалу.

Водовідштовхувальні властивості обов'язкові для спортивної сумки: через великі габарити виріб не поміститися повністю під парасолькою у разі дощу. Всі чоловічі спортивні сумки WLKR як з відділом взуття, так і без нього пошиті з щільних тканин типу oxford високої щільності з водовідштовхуючими властивостями. Ми довго підбираємо матеріали, які відповідають нашим високим критеріям якості, які ми перевіряємо у випробуваннях дослідних зразків кожного виробу.

Наповнена інвентарем, взуттям, тренувальним комплектом та пляшкою з водою спортивна чоловіча сумка важить чимало. Тому якісні, досить широкі та міцні ручки для транспортування обов'язкові. Для комфортного перенесення бажано, щоб ручки з'єднувалися за допомогою липучки або кнопки.
Якісний ремінь на плечі — must have для чоловічих спортивних сумок. Широкий, із міцного матеріалу, з накладкою, що пом'якшує навантаження на плече.

Перед тим, як купити спортивну чоловічу сумку, перевірте розміри відділу для взуття: у продуманих виробах можна з легкістю розмістити спортивні чоловічі кросівки до 52-54 розмірів включно (у деяких недорогих імпортних виробів обсяг відділу взуття може «маломірити»).

Підкладка у якісній спортивній сумці обов'язково міцна: у виріб постійно кладуться речі, інвентар, взуття, потім вилучаються, відбувається це часто. Квола підкладка швидко зноситься в режимі інтенсивного використання. У всіх чоловічих спортивних сумках WLKR пришита надійна підкладка, тому що ми продумуємо всі наші вироби до дрібниць.

Фурнітура (блискавки, пряжки, карабіни) може бути як металевою, так і пластиковою. Головне — міцність та надійність, які можуть забезпечити лише перевірені виробники. Блискавки YKK, якщо вони не підробка - вважаються найкращими на сьогоднішній день з доступних.

Зручно, коли всі речі для занять спортом можна розкласти по відділеннях: окремо м'яч, окремо взуття, окремо шкарпетки та інший одяг, документи та гаджети окремо. Тому наявність у спортивній сумці хоча б 2-х-3-х відділень, крім основного, дуже бажана. Перед тим, як купити спортивну чоловічу сумку, подумайте, що носитимете в ній і яка кількість відділення для вас буде оптимальною.

Весь спортивний інвентар, такий як м'ячі, рукавички для боксу, шолом та інше, обов'язково повинен поміщатися в сумку. Необхідно дізнатися розміри подібних предметів до покупки сумки, а потім звірити загальні габарити інвентарю з розмірами сумки, вказаними на сайті виробника або постачальника.

Інтернет-магазин WLKR пропонує купити чоловічі спортивні сумки різних розмірів. Хіти продажів: спортивні сумки з відділами для взуття Ironsmith (об'ємом 30 літрів) та Defender Bag (об'ємом 40 літрів). Залежно від типу та кількості інвентаря, його об'єму, можна підібрати виріб, який найкраще підійде для ваших занять спортом.

На всі сумки WLKR надається гарантія 1 рік. Абсолютна впевненість у наших виробах, що пройшли випробування часом, підкріплена тисячами позитивних відгуків задоволених покупців.