0
093 708 04 40

Viber Telegram WhatsApp

Стильний чоловічий рюкзак: міський чи спортивний?

Одвічна дилема: який чоловічий рюкзак вибрати та купити — міський чи у спортивному стилі? А може, є компромісний варіант, однак хороший і для міських поїздок, і для занять спортом?

Як вибрати та купити універсальний чоловічий рюкзак?

Вибір чоловічих наплічників неймовірно широкий. Щодня з'являються нові моделі з незвичайним дизайном та характеристиками. Одна з ключових особливостей сучасних виробів – стирання межі між міським та спортивним стилями. Дедалі більше виробників рюкзаків розуміють, що для активного життя потрібні універсальні варіанти.

Тому з'являються нові моделі рюкзаків з мінімальною кількістю декору, в яких одночасно передбачені і сітки для пляшок з водою, і зовнішні стяжки для кріплення додаткових речей (що особливо актуально для подорожей та походів), та внутрішні кишені/відділення для ноутбука 15,6” дюймів або 17,3 дюймів.

Інтернет, що сприяє зворотному зв'язку покупців чоловічих рюкзаків з виробниками, дозволив враховувати основні побажання та потреби:

  • легкість;
  • міцність;
  • водонепроникність або водовідштовхування;
  • універсальність.

Зараз всі прагнуть максимально полегшити собі життя як у переносному, так і прямому сенсі. Легкість, невагомість – один із головних критеріїв вибору чоловічого рюкзака. Забезпечити ці якості у поєднанні із міцністю здатні сучасні, високотехнологічні матеріали штучного походження.
З натуральних матеріалів тільки брезент або canvas зі спеціальним водовідштовхувальним просоченням здатний забезпечити достатню міцність при відносно невеликій вазі.

У каталозі бренду WLKR представлені 2 рюкзаки з брезента canvas: рюкзаки ролтопи Dezert та Forest. Обидві моделі відрізняються міцними матеріалами та високою якістю пошиття.

Стильний та універсальний чоловічий рюкзак: чому варто купити ролтоп?

Рюкзаки-ролтопи - зручний варіант і для занять спортом, і для повсякденних міських поїздок. Конструкція виробів передбачає використання мінімальної кількості легкої, але міцної тканини та об'єм, що трансформується, залежно від потреб власників. Мінімалістичний дизайн роллтопів добре вписується як у міський повсякденний, так і спортивний стиль. У більшості виробів передбачено відділ для ноутбука з різними розмірами діагоналі, що дозволяє брати їх із собою щодня в офіс.

З легкими ролтопами зручно переміщатися в межах міста та за його межами на велосипеді чи мопеді. У поході рюкзаки з верхом, що змотується, теж зручні за рахунок хорошої оглядовості вмісту і можливості переносити на плечах максимум речей, у тому числі каремат і спальний мішок зовні, закріпивши стяжками.

Бренд WLKR у якості однієї з основних спеціалізацій вибрав виробництво чоловічих рюкзаків-ролтопів. Перед тим, як приступити до масового пошиття виробів, ми довго шукали якісні матеріали з водовідштовхувальними властивостями, вивчали асортименти доступних пеноматерилів для ущільнення спинок рюкзаків, підбирали якісну фурнітуру (переважно YKK або перевірені міцні аналоги) і надійні нитки.
Як результат, ми створили колекцію рюкзаків, яка підкорила серця тисяч покупців надійністю та лаконічним дизайном.

Сумка-рюкзак з відділенням для ноутбука – модний варіант, який теж варто купити

Якщо поставлене завдання купити універсальний чоловічий рюкзак відносно дешево, можна придивитися до сумки-рюкзака. Такі вироби відрізняються гарною місткістю, що дозволяє легко брати з собою тренувальний комплект. А також їх зручно носити в руці, що є «жирною» перевагою для туристів або тих, хто переміщається в набитому громадському транспорті.

Купуючи сумку-рюкзак, переконайтеся в наявності відділу відповідних розмірів для ноутбука або планшета. В епоху мобільності, коли більшість активного населення переміщується з гаджетами, така опція – must have.

Якість ручок для перенесення в руках достойна пильної уваги. Щільні, але не надто вузькі, щоб не «врізалися» в кисть. Ще краще, якщо вони з'єднуються між собою за допомогою накладки із липучкою або кнопки, як це передбачено у моделях від бренду WLKR.

Чому чоловічий рюкзак з натуральної шкіри не завжди найкращий варіант?

Вироби з тонкої натуральної шкіри краще зовсім не розглядати через швидку розтяжність. Варіанти із щільного матеріалу важать чимало, годяться для коротких міських поїздок, але не надто хороші для повсякденного використання з ранку до вечора.

Водонепроникність натуральної шкіри – тонкий момент. Тільки дуже добре просочення або грамотне фарбування по-справжньому запобігають вбиранню матеріалом вологи.

Інтернет-магазин WLKR пропонує купити чоловічий рюкзак роллтоп або сумку рюкзак недорого. Обидва варіанти однаково хороші для роботи чи навчання у міських умовах та для занять спортом.